tapi tak leh makan slalu sangat. bahaya wo. t kena gout. ape pon tak leh mam dah :))
hari tuh p sunshine, jumpa clam ni beso2 gak. sebb dah mam sorang, murah la harganya. dalam 3 hengget kot. pastu tu chun guna fetucini.
kepah- dalam 300gm
fetucini masak ikot arahan, simpan aiq rebusan sket.
2 bawang putih - hiris halus
cili merah - hilis halus panjang2 @ julienne (Julienne is a culinary knife cut in which the food item is cut into long thin strips. Common items to be julienned are carrots for carrots Julienne or celery
daun bawang - julienne :)
1. guna olive oil, tumis bawang putih. jangan sampai garing.
2. masukkan kepah, tutup periuk 3 minit.
3. masukkan perasa, pasta, cili n daun bawang. letak air rebusan pasta sedikit kalo kelihatan kering. njoy :)
p/s pic blur sebb guna camera phone jek. masa ni camera ilang p mana ntah :(
No comments:
Post a Comment