12 January 2010

wantan noodle @ taman ton sardon

 feberet aku nih. dok mam kat Ciken rice shop tak masyuk pon. boleh la kalo nak ilangkan ketagihan tuh.
dok tengok kat ho chak tu macam bes jek.. slalu depa mam ngan char siew - a roast p**k. wantan ni kena ada wantan sup n sayo bak choy sket. yg nak bes nyer kena guna gravy yang bes ler. sos kicap tuh. bila gaul2 ngan mee, baru kick.
mee ni k ija dok pomot. ade kat medan selera taman tun sardon. pepagi untuk bekfes je dia juai. murah plak tuh. 2.++ ja. dia bagi sup wantan ngan wantan goreng. sedap wantan dia. cili tu macam ada belacan ja. memag nice la. kedai tu pon nampak bersih. tokey guna electric deep fryer buat goreng wantan n sejenis kulit soya macam kita makan yong tau foo. tapi kat sini tokey gunting halus2 wat mcm bawang goreng.

kedai dia paling hujung skali kat medan selera tuh. ada byk lagi tempat mam bes kat sana. antaranya sandwich, bihun sup, capati dan roti canai.

2 comments:

nzalila said...

ooooo.....ni wat aku nak pi cari nih...tapi dimana...hahahaha.....chic rice shop tak bes pung...

cek chun said...

hehehe.sila berkunjungggg...di pulau pinangggg.. (sila nyanyi ikot rentak lagu p.pinang tuh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...